Servicii stomatologice

Daca va doriti sa schimbati ceva la dumneavoastra, incepeti cu igiena orala pentru ca o respiratie proaspata si dinti sanatosi va vor oferi incredere in dumneavoastra. Va scapam de dureri si carii, rapid si usor ! Oferim servicii stomatologice de calitate la preturi imbatabile si avem cel mai ieftin implant dentar!

servicii stomatologice

Ati auzit vreodata de implanturile dentare? Acestea reprezinta cea mai moderna si eficienta solutie de tratament in cazul dintilor lipsa. Implantul dentar reprezint un surub care are rolul de a inlocui radacina unui singur dinte absent. In cazul in care va lipsesc mai multi dinti, vor fi necesare mai multe implanturi dentare. De regula preturile implanturilor dentare sunt destul de mari, de aceea noi venim cu o oferta imbatabila:cel mai ieftin implant dentar, de la 200 de euro, plus servicii stomatologice la cele mai inalte standarde.

De ce sa alegeti implanturile dentare? Tehnica aceasta este destul de veche, insa a cunoscut o dezvoltare pe scara larga abia in ultimul deceniu, de aceea preturile implanturilor dentare sunt inca destul de ridicate, insa reprezinta cea mai buna alternativa la solutiile clasice de inlocuire ale dintilor.

Un prim avantaj al impanturilor dentare consta in faptul ca acestea nu afecteaza in niciun fel dintii sanatosi ramasi. Metodele clasice de tratament pentru servicii stomatologice constau in punti si proteze, care afecteaza mai devreme sau mai tarziu si dintii sanatosi.

Un al avantaj al implanturilor dentare este avantajul confortului obtinut in urma tratamentelor. Pretul implantului dentar nu mai conteaza daca va veti gandi la faptul ca acesta va poate stabiliza proteza in mod eficient sau in unele cazuri veti putea renunta complet la aceasta. Veti putea manca, vorbi si zambi exact ca atunci cand aveati toti dintii sanatosi.

Calitate garantata

Implantul dentar pe care vi-l oferim noi este de calitate superioara, adus direct din Statele Unite ale Americii si este folosit de una dintre cele mai prestigioase clinice stomatologice din lume, plus ca va oferim cel mai ieftin implant dentar!

Serviciile  stomatologice oferite de noi mai includ si tratamente stomatologice incepand cu preturi de la 40 de Ron, chirurgie, lucrari protetice incepand cu preturi de la 50 de Ron si paradontologie incepand cu preturi de la 30 de Ron.

Inapoi sus